Партньорства

Захаринова и Партньори Национален конкурс за студенти „Млад одитор“

Национален конкурс за студенти „Млад одитор“

Съорганизатор и партьор на новият иновационен проект „Млад одитор”, който се реализира съвместно с Висше Училище по Застраховане и Финанси (ВУЗФ) и Ейч Ел Би България ООД.

Захаринова и Партньори Дом “Заедно”, гр. Симитли

Дом “Заедно”, гр. Симитли

Дом за възрастни хора „Заедно“ е първият дом за възрастни хора в България, изпълнен изцяло по всички европейски изисквания. Новата и луксозна сграда, ремонтирана през 2010 г., се намира в центъра на гр. Симитли, сгушен в полите на две планини – Рила и Пирин. За максималното удобство на нашите родители, ние в дом „Заедно“ се стараем да създадем сигурна и приятна среда, която в максимална степен да се доближава до семейната атмосфера.

Захаринова и Партньори ВУЗФ

ВУЗФ

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) е първото в България частно специализирано висше училище в областта на финансите, застраховането, социалното осигуряване, мениджмънта и маркетинга. То е открито с решение на 39-то Народно събрание от 25.07.2002 г. (обн. ДВ, бр. 75 от 02.08.2002 г.) за обучение на студенти в бакалавърска степен по икономически специалности и отваря врати за първите си студенти в началото на учебната 2002/2003 година.